Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Spanyol kapus érkezett

Spanyol kapus érkezett Sport

Kapusposzton is erősített a Sepsi OSK, a háromszéki labdarúgóklub megszerezte a spanyol Jesús Fernandéz Collado játékjogát. A Kolozsvár CFR-től érkező, 32 éves hálóőr korábban a Real Madridnál is megfordult.

Hirdetés
Hirdetés

A horvát Adnan Aganovic középpályás és a görög szélső hátvéd, Panagiotisz Deligiannidisz után spanyol kapussal erősítette meg a keretét a szentgyörgyi alakulat. Jesús Fernández Collado a Real Madrid, a Levante és a Granada színeiben kilenc mérkőzésen védett a spanyol LaLigában. A madridi illetőségű hálóőr 2010-ben került a „királyi gárdához”, de többnyire a Real tartalékcsapatában, a Castillában jutott lehetőséghez. 32 meccsen lépett pályára a spanyol másodosztályban, a fővárosiak mellett a Numancia, a Cádiz és a Cultural Leonesa együttesében. Ez utóbbitól került a Kolozsvári CFR-hez 2018 nyarán, de Giedrius Arlauskis mellett nem igazán jutott szóhoz a kincses városiaknál.

A rutinos spanyolt leginkább a kupameccseken dobta harcba Dan Petrescu, a télen kölcsönadták a görög szuperligában szereplő Panetolikosz FC-nek. A Sepsi OSK közleménye szerint az új szerzemény megállapodása egy évre szól, hosszabbítási opcióval.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük