Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Temesváron a Sepsi Futsal
Hétvégén a 15. fordulóval folytatódik az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság. A Sepsi Futsal szombaton a végső győzelemre is esélyes Temesvár otthonába látogat. Ősszel a Szabó Kati Sportcsarnokban a listavezető bánságiak 6-0-ra diadalmaskodtak. A teljes program: szombaton 17 órától Temesvári Informatika – Sepsi Futsal; vasárnap 16 órától Resicabánya – Csíkszeredai Imperial Wet, 18 órától FK Székelyudvarhely – Déva; hétfőn 18 órától Călărași – Galac; kedden 18 órától Marosvásárhelyi City’us – Jászvásár. 

Kupában az utánpótlás
A KSE Futsal utánpótláscsapata hétvégén a 2007-es korosztály számára kiírt szászrégeni Régen-kupán szerepel, ahol összesen 24 csapat méri össze erejét. Csulak Attila legényei a D-csoportba kerültek, ahol a Régeni Best Kids, a Marosvásárhelyi MSE, a Naszódi Viitorul, a Marosoroszfalui Maros és az FK Csíkszereda fekete csapata lesz az ellenfelük. 

Látványos lesz
Szombaton A-ligás tekepárbajt rendeznek a Kézdivásárhelyi SE pályáján, ahol a céhes városi együttes az ország élvonalához tartozó Jászvásári CFR-t látja vendégül, amelynek egyik kiválósága az árkosi Veres Gyula. Minden érdeklődőt szeretettel várnak! 

A hibátlan mérlegért
A KSE III. ligás labdarúgócsapata a tavaszi rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésén szombaton 11 órától a IV. ligás Brassói AS SR együttesét fogadja a kézdivásárhelyi műfüves pályán. 

Az első aranyérem
A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók csütörtöki döntőjében a phjongcshangi téli olimpián. Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, és 1980 óta az első dobogós helyezése – Lake Placidben a Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánckettős lett ezüstérmes. A staféta két ezüst és négy bronz után összességében az ország történetének hetedik téli olimpiai érmét szerezte meg, ráadásul olimpiai rekorddal! 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük