Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

RÖVIDEN

RÖVIDEN Sport

Túl rövid a kispad

Brassóban szenvedett újabb sokgólos vereséget a Kézdivásárhelyi SE női kézilabdacsapata, amely az A-osztályos pontvadászat 7. fordulójából előrehozott mérkőzésen, szerdán este 40–17 (19–8) arányban kapitulált a Corona 2 ellen a D. P. Colibaşi Sportcsarnokban. Fordulóról fordulóra nehezebb dolga volt a kézdivásárhelyi együttesnek, amely a sorozatos sérülések miatt folyamatos létszámhiánnyal küszködik, nehezen tud hét játékost összeszedni a mérkőzésekre, ezúttal is többen sérülten vállalták a játékot. A KSE kerete ezen a mérkőzésen: Fülöp Krisztina – Kovács Ágota 2 gól, Opra Beáta 1, Mátis Zsuzsa 2, Chirvase Cătălina, Bardócz Emőke 10, Dobra Anett, Motoc Alexandra 2. Edző: Jakabos István.

Legközelebb a Temesvári CSU-t fogadják a kék-fehérek, viszont az eredetileg november 4-re kitűzött találkozó elnapolását kérték a kézdivásárhelyiek, amiatt, hogy többen közülük egyetemi kötelezettségeik miatt nem tudnának jelen lenni.

Magabiztos diadal

A KSE Futsal ifjúsági csapata a Csíkszeredai Imperial Wet juniorjait győzte le magabiztosan szerda este idegenben, az U19-es futsalbajnokság 2. fordulójában. A Gazda József által irányított kézdivásárhelyiek félidőben 4-2-re vezettek, a végén pedig 7-3 arányú sikernek örülhettek. KSE: Gondos Sz.–Rancz A., Ştefănescu M., Păun N., Boricean V. (játszott még: Farkas R., Mojzi B., Gajdó R., Szabó L. Gólszerzők: Ştefănescu 2, Păun 2, Rancz, Boricean és Mojzi.

Az egy héttel korábbi első fordulóban a Sepsi Futsal U19-es csapata is legyőzte a csíkiakat, 5–4 arányban diadalmaskodva. A nyitókörben a KSE-nek a Keresztényfalvi Blue Angel alakulatával kellett volna játszania, ám a Brassó megyei csapat nem jelent meg, így a kézdiek 5–0-ra győztek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük