Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Hatodik helyen az odavágó után

A Nagy Mózes SK Oláh Kriszta, Mike Boróka, Farkas Yvett és Tamás Vivien összeállítású női B-osztályos asztalitenisz-csapata a hatodik helyen zárta a pontvadászat őszi idényét, miután 3–2-verte a Konstancát, majd 3–1-re a Giurgiui MSK együttesét a Moineștiben megtartott tornán, illetve 3–0-ra kikapott a Medgyesi MSK és a Slatinai ISK alakulatától, valamint 3–1-re veszített a Marosvásárhelyi VSK, a Besztercei MSK II. és a Craiovai MSK gárdájával szemben. „Sajnos Mike Boróka sérülten játszott, így nem tudta hozni a meccseit, most ennyire futotta az erőnkből. Két győzelem és öt vereség után nem vagyunk kieső helyen, s ennek örvendek, mert a lányokat a több játéklehetőség és tapasztalatszerzés céljából neveztük a felnőttek közé” – nyilatkozta Kerekes Barnabás edző. Az állás: 1. Beszterce 14 pont, 2. Medgyes 13 pont, 3. Craiova 11 pont, 4. Slatina 11 pont, 5. Marosvásárhely 11 pont, 6. Nagy Mózes SK 9 pont, 7. Giurgiu 8 pont, 8. Konstanca 7 pont.

 

Egy álló napig szaladnak

A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda ma 9 órától kezdődően tizenkettedik alkalommal szervezi meg a nagy népszerűségnek örvendő 24 órás futást a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. Az akció célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra, a szabadidő hasznos eltöltésének lehetőségeire, valamint a szaladás népszerűsítése, mivel ez egy nagyon könnyen elérhető, „zsebbarát” sportág. Fontos tudni, hogy a 24 órás szaladás nem egy futóverseny. Az esemény lényege, hogy 24 órán keresztül folyamatosan szalad legalább egy ember, azonban többen is szaladhatnak egyszerre. 

 

Egyet javított

Simona Halep előrelépett a hatodikról az ötödik helyre a női teniszezők világranglistáján, amelyet hétfőn frissített a szakszövetség (WTA). A román származású, de kanadai színekben játszó Bianca Andreescu a negyedik pozíciót foglalja el ezen a héten, ez pályafutása eddigi legjobb helyezése. Az első helyen változatlanul az ausztrál Ashleigh Barty áll, akit a cseh Karolina Pliskova és a japán Naomi Oszaka követ.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük