Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Lesz ez még jobb is

Jól teljesítettek a Sepsi ISK futói szombaton és vasárnap a Bákóban megtartott ifjúsági III-as (2004–2005-ben születettek), fedett pályás országos atlétikabajnokságon. A bákói atlétikateremben zajlott országos bajnokságon a Sepsi ISK két sportolója indult. Révész Katalin edző érdeklődésünkre elmondta, hogy tanítványai két-két számba álltak rajthoz, a jobb eredmények pedig Bálint Krisztina nevéhez fűződnek. A sepsiszentgyörgyi lány 400 méteren a kilencedik (63.52 mp), míg 60 méteren a tizenegyedik (9.92 mp) lett. A csapat másik tagja, Jánó András a 800 méteres próbát a tizenötödik (2:18.07 perc) idővel teljesítette, míg az 1500-on a 4:58.94 perces időeredmény csak a huszadik helyre volt elég. 

Călărași első futsaltrófeája

A négyes döntő házigazdája, a Dunărea Călărași nyerte a teremlabdarúgó Román-kupát, miután a döntőben 2–1-re legyőzte a Galaci Unitedet. Alaposan kihasználta a hazai pálya előnyét a Dunărea, amely a szombati elődöntőben 5–2-es győzelemmel búcsúztatta a Dévai Autobergamót, míg a másik ágon nagyot küzdött a II. ligás Marosvásárhelyi VSK, amely néhány másodperccel a vége előtt még a hosszabbításban bízott, de a legvégén a City’us volt játékosa, Ignat berúgta az ellenfél győztes gólját (2–1). Călărași a vasárnap esti fináléban kiélezett küzdelemben Galacot is felülmúlta, úgy, hogy már az első játékrészben kialakult a végeredmény.

A házigazdák kétgólos előnyre tettek szert, a galaciak ugyan hamar csökkentették hátrányukat, de hiába támadták végig a második félidőt, mert nem sikerült egyenlíteniük. A Román-kupa elhódításával a Dunărea Călărași története első serlegét nyerte meg, míg a Galaci United újabb döntőt bukott el, miután az előző két idényben a bajnokságban ugyancsak ezüstérmes volt.

Teremlabdarúgó Román-kupa, elődöntő: Marosvásárhelyi VSK – Galaci United 1–2 (0–1), Dévai Autobergamo – Dunărea Călărași 2–5 (1–1). A döntőben: Dunărea Călărași – Galaci United 2–1 (2–1).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük