Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Székely rangadó Kézdivásárhelyen

A Nagyvárad, Rapid Bukarest és Alexandria elleni sikereket újabb győzelem kellene követnie a KSE számára, amely ma 18 órától a Sárga csoportot vezető Marosvásárhelyi VSK-t látja vendégül a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszbeli visszavágóinak első fordulójában. A rangsor negyedik helyét elfoglaló kézdivásárhelyiek jó eséllyel zsinórbeli negyedik, bajnokságbeli nyolcadik győzelmükre hajtanak a listavezető ellen. A lányokra ráfér a helyszíni biztatás, aki teheti, szurkolja végig a helyszínen az összecsapást! A Rapid – Alexandria meccset február 12-re, a Nagyvárad – Agronomia összecsapást február 20-ra halasztották.

Hétközi fordulóval kezdődik a Piros csoportban is a visszavágó-sorozat, az előkelőbben rangsorolt együttesek az elmúlt hétvégén sem pihentek. A Sepsi–SIC-re 25 pontos vereséget mérő Szatmárnémeti VSK ma 16 órától Konstancán szerepel, míg Brassó Kolozsvárt fogadja 18 órától. Pénteken bonyolítják le a Târgovişte – Arad találkozót. A Sepsi–SIC szabadnapos ebben a körben. A nagypályás idény mezőnye ezután másfél hetes pihenőre vonul, ez alatt az idő alatt, február 9–10-én a 3×3-as kiírásban két Román Kupa-tornát rendeznek, mégpedig Sepsiszentgyörgyön, amelyen kötelező a jelenlét. Az ezt követő hétvégén viszont folytatódik a nagypályás bajnokság pontvadászata.

Jó üzletet kötött Krajova

A román labdarúgás történetének hatodik legdrágábban eladott játékosa lett Alexandru Mitriţă, a Krajovai CSU támadója. Az oltyán klub 8 millió euróért adta el játékosát az MLS-ben szereplő New York City FC-nek. A 23 éves, a széleken és a csatár mögött is bevethető támadó szezononként nagyjából egymillió eurót fog keresni, szerződése négy évre szól. A korábban az olasz Pescarában is megfordult Mitriţă a mostani idényben 19 mérkőzésen 12 gólt és 4 gólpasszt jegyzett Krajova színeiben, a hírek szerint nem kisebb nevet, mint David Villát kell pótolnia a New York-i csapatban. Alig egy éve, 2018 márciusában mutatkozott be a román válogatottban, azóta összesen 6 mérkőzésen szerepelt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük