Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Dani Kinga-emlékverseny Sugásfürdőn

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület szombaton negyedik alkalommal hirdeti meg a Dani Kinga-emlékversenyt a sízőknek, a néhai kiváló testnevelő tanár emléke előtti tisztelgésképpen. A sugásfürdői helyszínen szombaton 8.30-tól 9.30-ig iratkozhatnak az érdeklődők, maga a verseny 10 órától veszi kezdetét. A szervezők külön korcsoportokba sorolják a kis- és középcsoportos óvodásokat, a nagycsoportosokat és előkészítő osztályosokat, de külön kategóriában versenyeznek az I–II., a III.–IV., az V–VIII. és a IX–XII. osztályosok, illetve a felnőttek is (19–29, 30–39, 40–49, 50–59 évesek, valamint 60 év felettiek). A rendezvényen begyűlt összeget az egyesület a balesetben súlyosan megsérült Cârsteanu-Dombi Márta felépülésére adományozza.

Hokimeccsek Kézdin

Szombaton 18.30-tól, vasárnap pedig 11 órától fogadja a Sportul Studenţesc csapatát a kézdivásárhelyi műjégpályát bérlő Steaua Rangers, az élvonalbeli jégkorong-bajnokságban. A belépő ára 10 lej, és a mérkőzés kezdete előtt egy órával vásárolható meg. 14 év aluliak számára ingyenes a belépés.

Hirdetés
Hirdetés

Két zakó a spanyoloktól

A magyar férfi futsalválogatott a spanyoloktól elszenvedett keddi 7–0-s vereség után szerdán 6–0-ra kapott ki félkészülési mérkőzésen a kétszeres világbajnoktól. A spanyolok az első félidőben 3–0-val vezettek, majd a hajrában, újabb gólokat szereztek, beállítva a 6–0-s végeredményt. „Tapasztalatszerzésnek kiváló volt ez a két találkozó, ehhez a sebességhez a hazai bajnokságban nem lehet hozzászokni, ilyen meccseken tanulhatjuk meg, hogy milyen magas szintű koncentrációra van szükség ezen a szinten” – értékelt a mérkőzés után Turzó József szövetségi kapitány.

Pintea megállíthatatlan volt

Crina Pinteát, a Győri Audi ETO KC román kézilabdázóját választották meg a Bajnokok Ligája-középdöntő első fordulójában a legjobb játékosnak – számolt be róla az európai szövetség (EHF) és a Rába-parti klub. Mint ismert, a 28 esztendős világbajnoki bronzérmes játékos szombaton kilenc gólt a CSM Bukarest elleni, 36–27-re megnyert összecsapáson.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük