Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rekordszámú síző Sugásfürdőn

Rekordszámú síző Sugásfürdőn Sport

Rekordot döntött a sugásfürdői sípályákat igénybe vevők száma, januárban 9500 jegyet adtak el. A sugásfürdői sípályákat és a sepsiszentgyörgyi korcsolyapályákat üzemeltető Sepsi ReKreatív a téli szezonra vonatkozó statisztikai adatokról számolt be.

Hirdetés
Hirdetés

A hivatalos számadatok szerint januárban rekordot döntött a sugásfürdői sípályákat igénybe vevők száma. Az üdülőtelep két sípályáján összesen 9500 jegyet adtak el. A múlt szezonhoz képest rekord számú a növekedés, ugyanis tavaly januárban és februárban összesen adtak el ennyi jegyet. Ezen a télen Sugásfürdőn összesen 17.200 jegyet vásároltak a felvonókra.

Ami a sepsiszentgyörgyi korcsolyapályák látogatottságát illeti, a statisztika szerint a legtöbben a Sepsi Aréna szomszédságában lévő sátorfedeles műjégpályát preferálták. Az eladott jegyek száma hasonló a tavalyi szezonéhoz, csupán az arányok változtak, tavalyhoz képest a Sepsi Aréna szomszédságában lévő sátorfedeles műjégpályát idén többen látogatták. A központi korcsolyapályán az elmúlt két hónapban 2200 felnőtt- és 5700 gyerekjegy kelt el, az aréna melletti fedett műjégpályán pedig 3550 felnőtt- és 3600 gyerekjegyet váltottak. Az időjárás függvényében a központi korcsolyapálya február végéig, március elejéig vehető igénybe, a Sepsi Aréna melletti fedett pálya pedig április végéig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük