Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Papolc a kupakedden

Papolc a kupakedden Sport

Ma a második körrel folytatódik a labdarúgó-Román-kupa, összesen huszonkilenc párharcot bonyolítanak le, többek között a háromszéki kupagyőztes, a Papolci FC is pályára lép. A Székelyudvarhelyi FC után egy újabb harmadosztályos együttes vár az orbaiszéki alakulatra.

 

A IV. ligás Papolc csapata kiválóan kezdte a kupasorozatot, az első fordulóban Marian Șișcă, Virgil Marșavela, Ionuț Hodorog és Daniel Toderașcu góljaival 4-2 arányban búcsúztatta a harmadosztályos Székelyudvarhelyi FC-t. Ezúttal a Buzău megyei Olimpia Râmnicu Sărat lesz a Kelemen Gyula által irányított együttes vendége, remélhetően az előző körhöz hasonló végkifejlettel.

A második fordulóban Hargita és Maros megyei együttesek is érdekeltek lesznek, az FK Csíkszereda, a Székelykeresztúri Egyesülés, a Radnóti SK és a Szászrégeni Lendület is megmérkőzik a továbbjutásért. A párharcok egy mérkőzésen dőlnek el, a találkozók ma 17.30-kor kezdődnek.

Labdarúgás, Román-kupa, 2. forduló: Papolci FC (Kovászna megye) – Olimpia Râmnicu Sărat (Buzău), Békási Cimentul (Neamț) – FK Csíkszereda (Hargita), Székelykeresztúri Egyesülés (Hargita) – Szászrégeni Lendület (Maros), Radnóti SK (Maros) – Felsőgádi Industria (Fehér).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük