Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Óriási harc várható

Óriási harc várható Sport

A végső győzelemre is esélyesnek tartott csapatok indítják ma az oroszországi labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjét, 17 órától Uruguay–Franciaország, 21 órától Brazília–Belgium párharcokat szurkolhatunk végig.

A negyeddöntőbe jutott válogatottakat a sérülések sem kímélik, a hírek szerint például Edinson Cavani valószínűleg kihagyja a franciák elleni negyeddöntőt, az uruguayi csatár a portugálok elleni mérkőzésén sérült meg. A keret többi játékosa egészséges, de Cavani hiánya érzékenyen érintené az uruguayiakat, hiszen a PSG támadójának meghatározó szerepe van a csapatban, az eddigi négy vb-mérkőzésen három gólt szerzett.
A belgáknál bekerülhet a kezdők közé Maoruane Fellaini, aki a nyolcaddöntőben csereként beállva lendített nagyot csapata játékán, az ő fejesgóljával egyenlítettek Japán ellen. Változás a brazil kezdőben is biztosan lesz, hiszen a csapatnak stabilitást adó Casemiro az egyike annak a három játékosnak, aki sárga lapok miatt lemarad a negyeddöntőről. A helyét a Manchester Cityben futballozó Fernandinho veheti át. A Mexikó ellen kényszerűségből lecserélt Marcelo sérülése nem súlyos, már a csapattal edz, de játéka egyelőre kérdéses.
A szombati vb-program: 17 órától Svédország – Anglia, 21 órától Oroszország – Horvátország. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük