Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nincs meg a feljutás

Nincs meg a feljutás Sport

Második osztályozós mérkőzésén is alulmaradt, így nem jutott fel a harmadosztályba a Sepsi OSK másodcsapata. Az első helyért Nyárádtő és Nagydisznód maradt versenyben.

Bár a feljutást tűzte ki magának a brassói Ifjúsági Stadionban rendezett osztályozón, a Sepsi OSK II. gól és pont nélkül zárta a háromcsapatos selejtezőtornát. Mint ismeretes, Kovászna megye bajnoka a szombati első fordulóban 2–0-ra kikapott a Nyárádtői Unireától, majd szerdán a Nagydisznódi Măgurától szenvedett 4–0-s vereséget. Marin Barbu vezetőedző a Rusandu Adrian – Zsombori Alpár, Berde István, Kedves Levente, Csiszér Balázs, Sánta Tamás, Szabó Géza, Ghinea Hunor, Szántó Erik, Virág Balázs, Kurtuly Róbert összeállítású kezdő tizenegyet küldte pályára.

Hirdetés
Hirdetés

A hármas régió A-csoportjának első helyéért Nyárádtő és Nagydisznód csapata vasárnap 17.30-tól mérkőzik meg, szintén Brassóban. A Maros megyeiek számítanak a találkozó esélyesének, de a csoportból a második hely is feljutást érhet. Labdarúgás, III. liga, osztályozó torna, 3-as régió, A csoport, 2. forduló: Nagydisznódi Măgura–Sepsi OSK II 4–0, gólszerzők: Stoia, Bărculeț, Armenean, Dragomir.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük