Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négyen a top 10-ben

Négyen a top 10-ben Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub négy pingpongozója szerzett jogot arra, hogy asztalhoz állhasson a 11–12 éves asztaliteniszezők Top 12-es ranglistaversenyén. Canea-Kocsis Andrásra, Márton Ádámra, Pribeagu Sebastianra és Cueşdean Rareşra nehéz feladat várt Zilahon.

A versenyszabályzat értelmében mindenki játszott mindenkivel, azaz 11 kőkemény párharcot vívtak a sportolók.

„Az egyik legnehezebb kiírás volt ez a játékosok számára, 11 meccset játszottak egymás után, akár veszítettek, akár nyertek, gyorsan túl kellett tenniük magukat rajta, és folytatniuk a küzdelmet. Nem úgy ment a játék, ahogy kellett volna, ennél többet tudnak a legények, de tekintetbe véve, hogy ott vannak az ország legjobbjai között, meg vagyok elégedve” – fejtette ki érdeklődésünkre edzőjük, Kerekes Barnabás. Cueşdean Rareş a 3., Márton Ádám a 6., Canea-Kocsis András a 8., Pribeagu Sebastian pedig a 9. helyen fejezte be a viadalt.

Hirdetés
Hirdetés

Ugyancsak Zilahon zajlott a Június 1-kupa, amelyen az NMSK utánpótlás lánycsapata, illetve két fiúversenyzője méretkezett meg. Bejan Hanna, Canea-Kocsis Abigél, Balázs Boglárka és Bejan Boglárka csapatban a negyedik helyen végeztek, egyéniben Abigél és Hanna jutott a legtovább, a legjobb nyolc között búcsúztak. A fiúknál Kovács Kristóf az újszentesi Rákóczi Patrikkal az oldalán megnyerte a párosok versenyét, míg egyéniben második helyet szerzett (a döntőben épp Patriktól kapott ki). Handra Márk a tizenhat között zárt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük