Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mozgó Délután huszonnyolcadjára

Mozgó Délután huszonnyolcadjára Sport

Kedden a Zöld Nap Egyesület és a helyi önkormányzat Sportirodája a kézdivásárhelyi sportcsarnokban rendezte az év harmadik Mozgó Délutánját.

Hirdetés
Hirdetés

Az öt éve startolt rendezvény huszonnyolcadik kiadásán résztvevők asztaliteniszezhettek, szaladhattak, gombfocizhattak a Puskás Ferenc Gombfoci Klub tagjaival, és görgőzhettek a KSE kerékpár szakosztálya jóvoltából. Emellett a kicsik az egyesület tagjai által tartott kézműves foglalkozásokon hulladékból készíthettek széldobot, illetve mikádóval és mérleges játékkal szórakozhattak. Az esemény záróakkordjaként az érdeklődők Bandi Iringó kangoo-oktatóval és csapatával együtt ugrálva vezethették le fölös energiájukat.

– Az állandó tevékenységek mellett minden alkalommal valami újdonságot is előrukkolunk, ezúttal Hodor Enikő oktató tartott egyórás interaktív gyerekjóga-bemutatót –, osztotta meg lapunkkal Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke, hozzátéve, legközelebb júniusban tartják meg a rendezvényt, majd azt követően pár hónap szünet várható, és az őszi iskolakezdés után indul újra a hosszú őszi-téli estéket mozgással színesítő tevékenység.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük