Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos győzelem Mamaián

Magabiztos győzelem Mamaián Sport

Szeptember 20–22. között zajlott a nagyszabású TriChallenge Mamaia nemzetközi triatlonverseny, ahol közel 1000 sportoló állt rajthoz félironmanben, olimpiai távon, sprintben, szupersprintben és aquatlonban. A sepsiszentgyörgyi Dániel Attila kategorikus győzelmet aratott az olimpiai távon.

Hirdetés
Hirdetés

Dániel Attila saját bevallása szerint bizakodóan és felkészülten érkezett a tengerparti versenyre, ahol 28 perc alatt úszta le a 1,5 km-es távot, 1 óra 3 perc alatt kerékpározott 40 km-t és 40 perc alatt szaladta le a 10 km-es távot. Volt némi tapasztalata ebben, ugyanis korábban már kétszer is diadalmaskodott a térség legnagyobb nemzetközi triatlonversenyén.

A 24 éves háromszéki hárompróbás idén is győzelmi szándékkal vágott neki a megmérettetésnek, nagyon akarta a triplázást.

„Úszás közben nehéz dolgom volt a hullámzó tenger miatt. A kerékpározás viszont tökéletesen sikerült, négyperces előnnyel kezdhettem a szaladást, és tovább növeltem előnyömet, végül 7 percet vertem rá az utánam következőre” – részletezte Dániel Attila, aki köszöni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, a Prodent, a Bellotto, a Sepsi ReKreatív, a Combridge, az Isostar, a Zone3, a Grimas és a Salvia gyógyszertár támogatását.

TriChallenge Mamaia, elit férfiak: 1. Dániel Attila 2:13:18 óra, 2. Răzvan Ene 2:20:26, 3. Mihai Cupșa 2:23:11.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük