Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ma még selejteznek

Ma még selejteznek Sport

Közel négy év után az ominózus 1–0-s andorrai vereség után, ismét a pireneusi törpeállamban játszik ma este Magyarország labdarúgó-válogatottja. Románia visszatér Jerevánba, ahol legutóbb öttel verte Örményországot.

Hirdetés
Hirdetés
  1. június 9-én is világbajnoki selejtezőn mérkőzött meg Andorra és Magyarország, óriási blamázs lett a vége: Rebés a 26. percben szerzett gólja eldöntötte a meccset. Azóta pozitív változások történtek a magyar válogatottnál, amely egyre javuló teljesítményt nyújt. Nyolc mérkőzés óta veretlen a csapat, ennél fogva nem jelenthet gondot feledtetni azt a meccset, és behúzni a három pontot a világbajnoki selejtező 3. fordulójában. A 21.45 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport közvetíti.

A románok számára Örményország az előző vb-selejtezőn is csoportellenfél volt. 2016 október 8-án, a legutóbbi jereváni látogatáson 5–0-ra győztek a trikolórok. A két együttes eddig ötször mérkőzött egymással, és egy 2004-es 1–1-es örményországi döntetlent leszámítva a románok még gólt sem kaptak kaukázusi ellenfélüktől. Természetesen most is győzelem a cél, viszont Mirel Rădoi szövetségi kapitánynak intő jel lehet, hogy az örmények vasárnap 2–0-ra verték odahaza Izland együttesét. A 19 órakor kezdődő Örményország – Románia találkozót a Pro Tv közvetíti.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük