Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Krajován játszik a Sepsi OSK

Krajován játszik a Sepsi OSK Sport

Újabb kemény ellenlábas vár a Sepsi OSK-ra, ugyanis vasárnap a ranglista harmadik helyét elfoglaló Krajova otthonába látogatnak. A piros-fehérek a múlt heti győztes mámort továbbra is megőriznék, ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy ezúttal sokkal nehezebb dolguk lesz a komoly múlttal rendelkező oltyán klub ellenében.

„Fontos mérkőzés előtt állunk, mind Krajovának, mind nekünk fontos ez a találkozó. Remélem, mindenki bevethető lesz vasárnap, az időjárás nem volt kegyes az utóbbi időben, de remélhetőleg nem lesznek egészségügyi gondok a keretben” – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe, a Sepsi OSK vezetőedzője, aki eltiltás miatt nem számíthat Sebastian Ghingára, illetve a sérülésből lábadozó Marco Simonovskira.

Eugen Neagoe számára Krajova a szíve csücske, ugyanis játékosként két kupát és egy bajnokságot nyert a csapattal, ezért is lesz különleges számára a vasárnapi „hazatérés”.

– Nem kívántam volna magamnak, hogy ellenfélként kelljen szembenéznem Krajovával, de az élet ebbe a helyzetbe sodort. Ezt a mérkőzést is úgy készítem elő, mint bármelyik másikat, tiszteljük az ellenfelet, hiszen az egyik legjobb csapat a bajnokságban, de ez nem azt jelenti, hogy nem próbáljuk meg legyőzni őket. Nehéz lesz ilyen fanatikus közönség előtt játszani, ugyanakkor egy élmény lesz újra találkozni a szurkolókkal. Esélyük van megnyerni a bajnokságot, és ezt kívánom nekik, mert hosszú évek óta nem sikerült, az én nemzedékem volt az utolsó, amelyik ezt kiharcolta. A legjobbakat kívánom nekik, de vasárnap azt szeretném, ha az OSK nyerne. Nem kirándulni megyünk oda, nagy szükségünk van pontokra – fejtette ki a szakember.

Neagoe bizakodóan nyilatkozott esélyeikről, kiemelve, hogy bízik tanítványaiban, ugyanakkor reménykedik abban, hogy mihamarabb hazai pályán, 4–5000 ezer szurkoló előtt játszhatnak. Nem tudta megmondani, hogy a két legújabb szerzeményt, Nick Rosst, illetve Ibrahima Tandiát pályára küldheti-e vasárnap, de bízik benne, hogy mihamarabb beilleszkednek az együttesbe.

A szintén jelenlevő Ousmane Viera a sajtónak úgy fogalmazott, elégedett az itteni körülményekkel, és jól érzi magát a csapatban, csapatkapitányként igyekszik átadni tapasztalatait társainak.

A 24. forduló programja: pénteken Temesvár – Voluntari, Astra Giurgiu – Medgyesi Gázmetán; szombaton Juventus – Viitorul, FCSB – Kolozsvári CFR; vasárnap Krajovai U – Sepsi OSK (20.45-től); hétfőn Jászvásári CSMS – FC Botoşani, Chiajna – Dinamo.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük