Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jó úton halad a kerékpáros

A Sepsi–SIC kerékpárosa, Szabó Norbert Barcelonában állt rajthoz szeptember 16. és 18. között, ahol két versenyszámban is bizonyított. Sprintben a harmadik, míg a keirinben a hatodik helyet zsebelte be.

Hirdetés
Hirdetés

A 29 éves kerékpárosnál sprintben csak a kazah Sergey Ponomaryov és a brit Marcus Hileyt bizonyult jobbnak, ezzel a harmadik hellyel pedig 80 pontot gyűjtött, míg keirinben a hatodik pozíciót csípte el, amiért 65 egységet kapott.

„Barcelona tesztverseny volt, edzői stábot váltottam egy ideje és ez volt az első megmérettetés, amivel teszteltük a munka minőségét, eredményességét. Egy nehéz év után, amikor egészségügyi és túledzettségi gondokkal küszködtem, végre úgy látszik, megtaláltam a helyes utat. Az eredménnyel elégedett vagyok, egyértelműen azt mutatja, hogy újra az első helyekért tudok küzdeni a nemzetközi mezőnyben. A bronz büszkeséggel tölt el, de úgy érzem, nem volt messze a győzelem sem, pár taktikai hibán múlt” – értékelt Szabó Norbert, aki folytatja a felkészülést a Svájcban megrendezendő decemberi futamra. Legfontosabb célként a jövő februári Európa-bajnokságot tűzte ki, amely az első kvalifikációs versenyt jelenti a párizsi olimpiára.

Fotó: Facebook/Sepsi–SIC

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük