Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Itthon játszik a Sepsi–SIC

Itthon játszik a Sepsi–SIC Sport

Hétközi fordulóval folytatódik ma a női kosárlabda Nemzeti Liga, amelynek Keleti csoportjában a címvédő Sepsi–SIC a fővárosi Rapidot fogadja 19 órától a Sepsi Arénában. A Nyugati csoportban is elkezdődnek a küzdelmek, a KSE-re marosvásárhelyi kiszállás vár.

Egyelőre nincs ellenfele a Sepsi–SIC-nek az átalakított női pontvadászatban, a címtartó zöld-fehérek az eddigi két fordulóban a Brassói Olimpia (76–43) és a Konstancai Phoenix (178–31) ellen gáláztak, és várhatóan ugyanezt teszik ma a Rapid ellen is.

Hirdetés
Hirdetés

Egy hét késéssel rajtol a Nyugati csoportban a bajnokság, a Kézdivásárhelyi SE új edzővel és „megfiatalított” kerettel debütál ma 19 órától a Marosvásárhelyi VSK otthonában. A Farkas Alpár irányította együttes két idegenlégiósra és zömében ifjúsági játékosokra alapoz, kiegészülve néhány tapasztaltabb helybeli tehetséggel.

A további program, Nyugati csoport: ma 17 órától Kolozsvári U – Nagyvárad, csütörtökön 18 órától Szatmárnémeti VSK – Aradi ICIM; Keleti csoport: ma 18 órától CSM Târgovişte – Bukaresti Agronomia (a 2. fordulóból), Alexandria – Konstanca.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük