Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben a KSE

Idegenben a KSE Sport

A Kézdivásárhelyi SE ma 15 órától a Románvásári MSC otthonában játszik bajnokit a labdarúgó III. liga 16. fordulójából elnapolt mérkőzésen. Az eredetileg március elejére beütemezett összecsapást a kedvezőtlen időjárás miatt halasztották el, más kérdés, hogy időközben újabb kényszerszünetet kellett beiktatni.

Borítékolhatóan nehéz dolga lesz a kézdivásárhelyieknek a mai kiszálláson, a 33 egységet gyűjtő Románvásár jelenleg harmadik a tabellán, Bákó (37 pont) és Csíkszereda (36) mögött. A hetedik helyre visszacsúszott, 25 pontos KSE-nek fontos a pontszerzés, hogy ne szakadjon le még jobban az élen állóktól. A tavalyi odavágón nem bírt egymással a két együttes, 2-2-es döntetlen született a Sinkovits Stadionban. A kézdiek nagy hiányzója Gazda József edzőjátékos, aki sérülés miatt nem vállalhatja a játékot.
A további program: Szászhermány – Székelyudvarhely, Bákói Aerostar – Foksány, Lieşti – Darabani, Barcarozsnyó – Paşcani. FK Csíkszereda – Avântul Valea Mărului 3-0 (hivatalból), Metalosport – Galaci Oţelul 0-3 (hivatalból). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük