Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben a győzelemért

Idegenben a győzelemért Sport

Hétközi játéknapot rendeznek a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszában, mindkét háromszéki együttes idegenben száll harcba a két pontot érő győzelemért, a címvédő Sepsi–SIC Aradon, míg a KSE Marosvásárhelyen mérkőzik 18 órától.

Két forduló van hátra a középszakaszból, az A-csoportban éllovas Sepsi–SIC ma 18 órától Aradon mérkőzik, majd vasárnap 18.30-tól a Szatmárnémeti VSK-t fogadja a Sepsi Arénában. A 23 ponttal éllovas sepsiszentgyörgyiek eddig egyetlenegyszer kapituláltak az idei szezonban, a 21 pontos Szatmárnémeti VSK otthonában szaladtak bele egy szoros vereségbe, így ma mindenképp győzniük kell, ha nem akarják a csoportelsőség kérdését az utolsó fordulóra hagyni. A 20 pontos aradiakat is hajtja a bizonyítási vágy, ugyanis csak úgy végezhetnek a második helyen, ha megnyerik mindkét hátralevő meccsüket. Az A-csoport első és második helyezettje automatikusan bejut a rájátszás elődöntőjébe, a további négy csapat pedig a negyeddöntőben mérkőzik meg.

A B-csoportban első KSE annak a Marosvásárhelyi Siriusnak az otthonában játszik, amelyet eddig háromszor küldött padlóra a szezonban. A vasárnapi zárókörben a Konstancai Phoenix látogat a Kicsid Gábor Sportcsarnokba. Ezt követően az alsóházi rájátszásban a hetedik helyért küzdenek a csapatok.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük