Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hozták a formájukat

Hozták a formájukat Sport

Ausztriában hallattak magukról a kézdivásárhelyi cselgáncsozók, a Nagy Mózes Sportklub kilenc sportolója állt küzdőtérre Welsben, egy nemzetközi tornán, ahol horvát, lengyel, cseh, német, holland, montenegrói, osztrák és magyar ellenfelekkel mérték össze erejüket.

Veres László tanítványai kimagaslóan teljesítettek a rangos tornán, kiérdemelték a legjobb csapatnak járó trófeát is. Eredményeik: 2008/2009-ben születettek: Simon Tege (27 kg), Tamás Gábor (34 kg) és Vaida Zalán (+55 kg) 1. hely, Pál Norbert (38 kg) és Jakabos Eszter 2. hely, Kovács Máté (50 kg) 3. hely. A 42 kg-ban versenyző Vida Máté egy nyertes és két vesztes meccsel nem ért el helyezést. 2006/2007-ben születettek: Barbócz Mátyás (46 kg) 1. hely, Miklós András Benedek (42 kg) 3. hely.

Hirdetés
Hirdetés

Ugyancsak a hétvégén az NMSK öt cselgáncsozója volt érdekelt az U14-es és U16-os korosztály országos földharc-bajnokságán, amelyet Szörényváron rendeztek a hétvégén. Czifra Attila edző tájékoztatása szerint a dzsudokák közül a sepsiszentgyörgyi Balogh Hanna (U16) teljesített a legjobban, aki az 57 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett. Rajt kívül két sportoló került dobogó közelbe, Baricz Örs (U16, 50 kg) és Aracsi Ákos (U14, 50 kg) is ötödikként zárt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás
Hozzászólások