Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hozták a formájukat

Hozták a formájukat Sport

Ausztriában hallattak magukról a kézdivásárhelyi cselgáncsozók, a Nagy Mózes Sportklub kilenc sportolója állt küzdőtérre Welsben, egy nemzetközi tornán, ahol horvát, lengyel, cseh, német, holland, montenegrói, osztrák és magyar ellenfelekkel mérték össze erejüket.

Veres László tanítványai kimagaslóan teljesítettek a rangos tornán, kiérdemelték a legjobb csapatnak járó trófeát is. Eredményeik: 2008/2009-ben születettek: Simon Tege (27 kg), Tamás Gábor (34 kg) és Vaida Zalán (+55 kg) 1. hely, Pál Norbert (38 kg) és Jakabos Eszter 2. hely, Kovács Máté (50 kg) 3. hely. A 42 kg-ban versenyző Vida Máté egy nyertes és két vesztes meccsel nem ért el helyezést. 2006/2007-ben születettek: Barbócz Mátyás (46 kg) 1. hely, Miklós András Benedek (42 kg) 3. hely.

Hirdetés
Hirdetés

Ugyancsak a hétvégén az NMSK öt cselgáncsozója volt érdekelt az U14-es és U16-os korosztály országos földharc-bajnokságán, amelyet Szörényváron rendeztek a hétvégén. Czifra Attila edző tájékoztatása szerint a dzsudokák közül a sepsiszentgyörgyi Balogh Hanna (U16) teljesített a legjobban, aki az 57 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett. Rajt kívül két sportoló került dobogó közelbe, Baricz Örs (U16, 50 kg) és Aracsi Ákos (U14, 50 kg) is ötödikként zárt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások