Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromszéki rangadó

Háromszéki rangadó Sport

Véget ért a téli szünet a labdarúgó harmadosztályban, mával indul a tavaszi szezon. Mint ismeretes, az 5. csoportban két háromszéki együttes is érdekelt: a Sepsi OSK II. és a Kézdivásárhelyi SE, a két csapat épp egymás ellen kezdi a pontvadászat idei folytatását.

Hirdetés
Hirdetés

A 11. fordulóval folytatódik a 3. Liga, a Sepsi OSK II. ma 15 órától a Kézdivásárhelyi SE együttesét fogadja a sepsiszentgyörgyi Városi Stadionban. A sepsiszentgyörgyieknek van törlesztenivalójuk, ugyanis az őszi odavágón a kézdivásárhelyiek magabiztos, 3–0-s győzelmet arattak, és ezt a bravúrt szeretnék ezúttal is megismételni. A két együttest jelenleg egy pont választja el egymástól, a 14 pontos OSK II. az ötödik, míg a 13 ponttal rendelkező kézdiek a hetedikek az 5. csoportban. A listavezető pozíciót a Brassói Corona foglalja el 26 ponttal, második a 23 pontos Blejoi, harmadik a 17 pontos Brassói SR.

A 11. forduló programja: ma Sepsi OSK II – Kézdivásárhelyi SE, Székelyudvarhelyi FC – Brassói SR Municipal, Brassói Corona – CS Blejoi; szombaton Plopeni – Astra 2, Barcarozsnyói Olimpic – Brassói Kids Tâmpa. A mérkőzések 15 órakor kezdődnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük