Hirdetés
Hirdetés

Elfújta a szél a győzelmet

Elfújta a szél a győzelmet Sport

Nem tudta kihasználni sem a hazai pálya előnyét, sem a kínálkozó lehetőségeket a KSE szombaton Botoşani másodcsapata ellen, a III. ligás pontvadászat 18. körében. A több ziccert és két büntetőt is kihagyó kék-fehérek a tavaszi idényben harmadszor szenvedtek vereséget.

Gyakorlatilag 0–1-ről indult a találkozó, mivel a 3. percben a vendégek már első támadásukat gólra váltották, egy beadás után Chică-Roşă senkitől sem zavartatva fejelt kapuba. Pár perc múlva a KSE veszélyeztetett, Kanyó remek átadását Gáll jó helyzetből rosszul fejelte rá, odalett a lehetőség. A szakadó esőben a moldvaiak gyors kontrákra rendezkedtek be, negyedóra elteltével pedig Chică-Roşă duplázni tudott kapussal szemben (0–2). A 29. percben büntetőt értékesített a vendégcsapat (0–3), nem így a kézdiek, akik a 33. percben szintén tizenegyeshez jutottak, de Bagoly a kapufát találta el. A 38. percben megtört a jég a KSE számára is, igaz, ezt a találatot is a vendégek jegyezték, Gazda szöglete után Diakite fejelt öngólt (1–3). Szünet előtt Vârtosu hagyott ki hatalmas lehetőséget kapussal szemben, lövése a kapufáról pattant vissza.

A második félidőre a nap is kisütött, és folytatódott a kézdi mezőnyfölény, ami az 58. percben érett góllá, a csereként beállt Păun készítette elő jól a terepet Gajdó Gotthárd számára, aki nem hibázott (2–3). A 83. percben pontot menthetett volna a KSE, feltéve, ha Bunduc berúgja a kék-fehéreknek ítélt második büntetőt. Nem rúgta be, maradt a csúfos 2–3.

Hirdetés
Hirdetés

Labdarúgó III. liga, 1. csoport, 18. forduló: Kézdivásárhelyi SE–FC Botoșani II. 2–3 (1–3).

Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion, mintegy 150 néző. Vezette: Alexandru Despina (Bukarest). KSE: Bunduc – Bagoly (Bukur, 63.), Stanciu, Cîrstian, Gajdó T., Gazda, Kanyó, Ștefănescu, Tompa (Gajdó G., 42.), Vârtosu (Esztolyka, 42.), Gáll (Păun, 54.). Edző: Polgár László. Botoșani: Purice – Filip, Marinescu, Dohotaru, Arapașu (Bălan, 87.), Diakite, Penescu, Piftor, Andronic (Micloș, 76.), Corban, Chică-Roșă (Habet, 72.). Edző: Cătălin Chihirlă. Gólszerzők: Diakite (38. – öngól), Gajdó G. (58.), illetve Chică-Roşă (3., 15.), Piftor (30. – tizenegyesből). Sárga lap: Ștefănescu (58.), illetve Habet (90.). Piros lap: Kanyó (60.), illetve Penescu (60.).

– Nagyon aggasztó, ami a csapattal történik, simán meg kellett volna nyerni ezt a mérkőzést, viszont hiába kontrolláltuk a játékot, a döntő pillanatokban nem voltunk kellően koncentráltak, nem tudtuk kihasználni a lehetőségeinket. Ezzel szemben az ellenfél három-négy kapura rúgásból szerzett három gólt. Sajnos, ezek vagyunk, szégyellem magam, és elnézést kérek a nézőktől. Azt sem tartom elfogadhatónak, hogy minden meccsen valaki sportszerűtlensége miatt piros lapot kapunk, ennek nincs helye a pályán, lássuk, milyen döntést hoz a vezetőség – nyilatkozta a meccs után Gazda József edzőjátékos.

A 18. forduló többi eredményei: Rm. Sărat–Paşcani 0–3, Miroslava–Darabani 2–0, Oţelul–Ceahlăul 2–1, Lieşti–Gloria Buzău 0–2, Metalul Buzău–Rădăuţi 2–1, Sucea­va–Focşani 2–2, Fălticeni állt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. március 18., 10:00
  ÉRTÉKELÉS: 14

  Szégyelheti magát Gazda edzőjátékos,de az nem elég.Ha van jóérzés benne ,visszamegy Ozsdolára.Talán ott tud segíteni a csapaton,mert ahogy szombaton láttam,itt Kézdin nem.

 • User
  Dátum: 2019. március 18., 12:55
  ÉRTÉKELÉS: 10

  Az idén ez a harmadik mérkőzés amin még esélyünk sem volt a győzelemre, mert egyiken sem a mi akaratunk érvényesült, annak ellenére, hogy az edző úr a pályáról másképpen látta. Javaslom, üljön fel a lelátóra, hátra észreveszi, hogy ez a szint a IV. ligába sem volna elég, hogy inkább hasonlitunk egy V. ligás csapatra, amely ebéd után kimegy egyet focizni ahol az öregebbek megbeszélik ki hol fog játszani, a fiatalokkal pótolják a hiányzó posztokat. Kezdődhet a játék, ha az ellenfél jobb mint mi vagy az eredméy nem úgy alakul, majd menet közbe változtatnak, csereberélnek, a csatárból bekket csinálnak a bekkből csatárt, hátha bejön… Amire nem számitanank, hogy a másik csapatnak van edzője, aki hamar kihasználja az adandó alkalmat és él is vele, az eredmény meg ismert…

 • User
  Dátum: 2019. március 18., 13:34
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Kicserélni az egész társaságot ! A csapat mellé komoly hozzáértő embereket . A nézők iránti tiszteletről nem is beszélek. Maholnap a pálya mellett legyeskedők, úgymond rendezők irányitnak . Úgy viselkednek mintha az övék volna az egész hely. Ki onnat az egészet amíg nem késő !

 • User
  Dátum: 2019. március 18., 20:19
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Arra mi is kiváncsiak vagyunk, hogy mit lép a vezetőség, mert az biztos, hogy ezzel a szakvezetéssel se fegyelmezettebb, se jobb nem lesz a csapat. A kialakult helyzetet, pedig orvosolni kell, hanem biztos kiesés lesz a vége és még mindig könnyebb bent maradni, mint újra feljutni.