Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőcsere a fővárosiaknál

Edzőcsere a fővárosiaknál Sport

Miután menesztette Nicolae Dicăt, megnevezte a csapat új edzőjét Gigi Becali, a FCSB labdarúgó-egyesület tulajdonosa. Mihai Teját csütörtökön mutatták be, aki a Szászmedgyesi Gázmetánt hagyja ott a fővárosiak javára.

A kényszerű edzőcserét az idézte elő, hogy miután sima, 2–0-s vereséget szenvedtek a Kolozsvári CFR-től, hat pontra nőtt a hátrányuk a táblázatban az éllovas vasutasok mögött. A dolog pikantériájához tartozik, hogy a Szeben megyei alakulat elnöke, Ioan Mărginean azt állítja, Teja az ő tudtuk nélkül állapodott meg Becalival, és úgy írta alá új szerződését, hogy mindeközben élő kontraktusa volt velük.

A digisport.ro úgy tudja, Becali szeretné megerősíteni alakulatát a téli szünetben, így a FCSB-hez csábítaná a medgyesiektől Iulian Cristeát, Boubacar Fofanát, Darius Olarut, Antoni Ivanovot, Ely Ernesto Lopes Fernandest és Carlos Fortest is. Ugyanakkor azt is hangoztatja, hogy szívesen látná csapatában Andrei Cristeát (Jászvásár) és Ibrahima Tandiát (Sepsi OSK).

Hirdetés
Hirdetés

A 40 éves Teja juniorként a Steauánál nevelkedett. Edzőként a Kolozsvári Universitateánál, a Pandurii Tg. Jiunál dolgozott, rövid ideig az U21-es válogatottat és a Dinamot is irányította, idény nyáron pedig Medgyesen kapott vezetőedzői munkát

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások