Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eddig tartott a menetelés

Eddig tartott a menetelés Sport

Nem bírt meglepetést okozni a labdarúgó Román-kupában a Kézdivásárhelyi SE, amely súlyos vereséget szenvedett az esélyesebb, 2. Ligás FC Brassótól a kiírás 3. fordulójában. A kék-fehérek számára újabb nehéz mérkőzés következik, szombaton 11 órától háromszéki rangadót rendeznek a Sinkovits Stadionban, a 3. Liga 4. körében a Sepsi OSK II. látogat a céhes városba.

Hirdetés
Hirdetés

A külföldi játékosokkal teletűzdelt, jobb játékerőt képviselő brassói együttes végig fölényben játszott Kézdivásárhelyen, és már a 22. percben megszerezte a vezetést, amikor Tudor Oltean bal oldali beadása Locotuș Miklós lábán megpattanva jutott a hálóba. A 40. percben Milcho Angelov is beköszönt, a bolgár csatár Kiryl Kirilenko beívelését értékesítette. A házigazdák az első félidő ráadásában Gáll Attila szabadrúgásával veszélyeztettek, amit Zvonimir Mikulić védett.

Szünet után is a Dan Alexa irányította brassói csapat akarata érvényesült, az 50. percben Angelov egy fejesgóllal tovább növelte előnyüket. A Cenk alatti gárda nem sokkal később már néggyel vezetett, a 61. percben João Carlos de Amorim pontrúgásból a sorfal felett a jobb alsóba csavart. Csattanóként Marian Chică-Roșă a 76. percben állította be a 0–5-ös végeredményt.

„Nem volt egy súlycsoportban a két gárda, sajnálom, hogy nem sikerült megnehezíteni az ellenfél dolgát. Ez csak akkor valósulhatott volna meg, ha minden játékosom tudása legjavát nyújtja. Adott szép élményeket az idei kupakiírás, hasznos is volt csapatépítés szempontjából, innentől azonban ezerrel a bajnokságra koncentrálhatunk, ahol le kell dolgoznunk a hátrányunkat” – értékelt a meccs után Gazda József vezetőedző, arra utalva, hogy a bajnokságban rosszul áll a KSE szénája, ugyanis három forduló után mindössze egy pontot gyűjtöttek, ezzel pedig a csoport utolsó helyén állnak.

Labdarúgó Román-kupa, 3. forduló: Kézdivásárhelyi SE–FC Brassó 0–5 (0–2).

Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion. Vezette: Valentin Naidin (Turnu Măgurele). KSE: Bunduc – Sánta T. (Albu N., 64.), Tankó, Locotuș, Gajdó, Pakucs (Pál, 64.), Gáll (Pătrășcoiu, 73.), Popescu, Sánta L., Albu A. (Bîntă, 64.), Bandi (Avondo, 73.). Edző: Gazda József. Brassó: Mikulić – Lazăr (Burlacu, 58.), Marc, Oltean, Lascu, De Amorim, Negrean (Tudor, 61.), Mitrov (Chică-Roșă,71.), Kirilenko (Dumbravă, 58.), Lambrinoc, Angelov (Cociș, 71). Edző: Dan Alexa. Gólszerzők: Locotuș (22. – öngól), Angelov (40., 50.), Amorim (61.), Chică-Roșă (76.). Sárga lap: Tankó (60.), Albu N. (78.), Pál (85.), illetve Cociș (80.).

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. szeptember 16., 11:19
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Ahol komolyan csinálják ott látszik az eredmény is . Lásd :Csikszereda, Sepsiszentgyörgy . Ez olyan football utánzás vagy lehet még az sem. Ahoz hogy komoly csapatunk legyen oda kell anyagi háttér , szakembergárda aki irányít és nem utolsósorban jatékoskeret . Amíg ez nincs addig nincs mit várni.