Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csúszós, de sikeres futam

Csúszós, de sikeres futam Sport

Huszonkilenc pilóta állt rajthoz szombaton a Sugásfürdő felé vezető úton a másodosztályos országos hegyi gyorsasági bajnokság harmadik futamán. Az időjárási körülmények nem kényeztették el a versenyzőket, többen is feladták a megmérettetést.

Hirdetés
Hirdetés

Csíkszentkirály és Resicabánya után a sepsiszentgyörgyi AutoCrono Klub szervezésében Sugásfürdőn tartották a másodosztályos országos hegyi gyorsasági bajnokság soros seregszemléjét, igaz, háromszéki versenyzők nélkül. A zuhogó eső alaposan próbára tette a pilótákat, akiknek tudásuk legjavát kellett nyújtaniuk, hogy minél gyorsabban teljesítsék a futamokat.

A két versenyfutam összesítése után a sugásfürdői kiírást Sergiu Rogozan (Renault) nyerte, megelőzve a Dacia Logánnal száguldó Bogdan Adrian Popescut és a Seat-os Călin Daniel Paraschivot. Végeredmény (open): 1. Sergiu Rogozan (Renault Mégane) 4:39.664 perc, 2. Bogdan Adrian Popescu (Dacia Logan) 4:40.047 perc, 3. Călin Daniel Paraschiv (Seat Ibiza) 4:40,575 perc, 4. Kádár Simon Zsolt (Renault Clio) 4:41,784 perc, 5. Octavian Berci (BMW E36) 4:48.116 perc.

A küzdelemsorozat a hétvégén a barcarozsnyói futammal folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük