Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csapataink idegenben

Csapataink idegenben Sport

A női kosárlabda Nemzeti Liga alapszakaszából egy forduló van hátra, ennek keretében az A-értékcsoportba sorolt címvédő Sepsi–SIC ma a tavalyi ezüstérmes Szatmárnémeti VSK otthonába látogat, míg a B-értékcsoportban érdekelt Kézdivásárhelyi SE Nagyváradra utazik.

Hirdetés
Hirdetés

Igazi rangadó vár a Sepsi–SIC-re ma 19 órától Szatmárnémetiben, ugyanis az előző szezonbeli legfőbb riválisa, a helybeli VSK ellen kell felvennie a kesztyűt. Amint arról már beszámoltunk, a szakszövetség két pont levonással büntette a sepsiszentgyörgyi együttest, amiért a nyári 3×3-as pontvadászatban az előírt négy helyett mindössze két tornán szerepelt, így mindkét csapat egyaránt 16 ponttal áll a rangsor élén. A hibátlan zöld-fehérek az odavágón kategorikus (93–54) győzelmet arattak.

A 15 ponttal ötödik helyen álló KSE a tabellán előtte álló, 18 pontos Nagyvárad otthonában mérkőzik ma 14 órától. A mieink az odavágón 82–57 arányban diadalmaskodtak, ugyanakkor a Román-kupában is épp a váradiakat búcsúztatták a negyeddöntőbe jutásért.

Az alapszakaszt a középszakasz követi, a KSE a Sárga csoportban folytatja a szereplést, amelyben B-értékcsoportbeli csapatok vesznek részt, kivéve az éllovas Konstancát, amely a Piros csoportba avanzsál. A középszakasz végén a Sárga csoport első helyezettje részt vehet az 1–8. helyek rájátszásában, a többiek a 9–13. helyeken osztoznak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások