Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató formában a KSE

Biztató formában a KSE Sport

A KSE fiatal erőkből álló együttese jól tartotta a lépést a vendég Bukaresti Agronomiával, a női kosárlabda I. liga elődöntős szakaszának 7., vasárnapi fordulójában, a találkozó a szédítő triplákkal operáló fővárosaik sikerével zárult.

Izgalmakban nem volt hiány a kézdivásárhelyi sportcsarnokban vasárnap délben lejátszott mérkőzésen, a KSE erőteljesen, egy 7-0-s etappal indított, majd a téli szünetben megerősített Agronomia következett egy 8-0-s rohammal, így kiegyenlítetté vált a párharc. A hazaiak a második negyedben is partiban voltak a vendégekkel, akiknek távoli dobásai – ellentétben a mieinkkel – könnyedén utat találtak a gyűrűbe. A második félidő 25-31-ről indult, a KSE azonban nem hagyta magát, Csurulya Helga ponterősségére alapozva megközelítette ellenfelét, az utolsó negyed elején már csak egy kosárnyi volt a hátránya, ám a döntő pillanatban kimaradt a ziccer, és 12 ponttal elhúzott az ellenfél. A véghajrá így is tartogatott meglepetést, a kézdiek újfent villantak és kozmetikáztak a vereségen. A tapasztaltabb ellenfelet ugyan nem sikerült legyűrni, de a mutatott játék rendkívül biztató a május elejei U18-as döntő előtt, ahol szintén érdekeltek.

KSE – Bukaresti Agronomia 53-60 (9-12, 16-19, 11-12, 17-17).

KSE: Debreczi 8, Incze 2, Kovács 8, Biszak 10, Csurulya 20/6, Bartók 5/3, Kászoni, Voloncs, Czimbalmos, Fejér, Istók, Rendy. Edző: Ljubomir Kolarevic.

Agronomia: Vilcinschi 21, Chelariu 13/6, Anghel 10/9, Stîngă 9, Ferencz 2, Topală 2, Vrînceanu 2, Chiţanu 1, Constantin, Brudea, Constantinescu, Jalba. Edző: Nebojsa Biro.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük