Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Az eredmény nem tükrözi a pályán történteket”

„Az eredmény nem tükrözi a pályán történteket” Sport

Szombaton a labdarúgó III. liga alsóházi rájátszásának 9. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE a Zernyesti Olimpic otthonában a véghajrában három gólt kapva szenvedett 6–2 arányú vereséget.

 

A kézdivásárhelyiek talán soha nem uralták így idegenben az ellenfelüket, ám az egyéni hibák rányomták bélyegüket a végeredményre. A házigazdák a 10. percben szerezték meg a vezetést és ezt félidőre megduplázták.

A kétgólos hátrány azonban nem vette el a KSE játékosainak támadókedvét és Bandi góljával szépítettek. Egy újabb hazai gólt követően Vasile Gherghe tanítványai „eldugták” a labdát, sorozatban támadtak és gólt is lőttek a 65. percben ám azt les miatt érvénytelenítették. A 75. percben azonban beérett a sorozatos támadások gyümölcse: Locotuș góljával 3–2-re alakult az eredmény. A KSE nem érte be ennyivel, és nagy hajrába kezdett, ám ez lett a veszte: az utolsó hét percben kontrákból három gólt lőttek a zernyestiek.

„Ezt a mérkőzést nem érdemeltük meg elveszíteni, főleg nem ilyen arányban. Az eredmény nem tükrözi a pályán történteket, viszont az egész éves tevékenységet igen, hiszen a mérkőzések végére elfogy az oxigén, a játékosok nem tudnak úgy koncentrálni, ahogy kellene” – nyilatkozta lapunknak a mérkőzés után Rancz Lajos, a KSE klubelnöke.

Labdarúgó 3. Liga, 2022–2023-as szezon, 5-ös csoport, alsóház, 9. forduló

Zernyesti Olimpic – Kézdivásárhelyi 6–2 (2–0)

A KSE góllövői: Bandi Álmos, Locotuș Miklós.

Archív fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. május 21., 21:34
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Az elnök furcsa nyilatkozatai közé tartozik ez is.6-2-re kikapsz és nem érdemeltél vereséget.„Ezt a mérkőzést nem érdemeltük meg elveszíteni”,ahogy mondja.Az egész éves tevékenységgel meg a fogyó oxigénnel,Gazdának próbál oda dörgölni egyet.Dörzsölt ember,az biztos,de nem ebben a sportágban.