Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az elődöntőért játszanak

Az elődöntőért játszanak Sport

A negyeddöntőket rendezik ma és holnap a katari labdarúgó-világbajnokságon. A favoritnak tartott brazilok a horvátokkal küzdenek meg, a hollandok az argentinokkal, az angolok a franciákkal, míg Marokkó a portugálokkal.

 

A negyeddöntők sora a Horvátország–Brazília párharccal indul ma 17 órától. A brazilokat a vébén eddig csupán Kamerun győzte le 1–0-ra. A horvátok viszont még veretlenek: Marokkóval és a belgákkal gól nélküli döntetlent játszottak, míg Japánt és Kanadát sikerült legyűrniük.

21 órától következik a Hollandia – Argentína párbaj, a dél-amerikai gárda a csoportkörben kikapott Szaúd-Arábiától (2–1), a nyolcaddöntőben pedig megizzadt Ausztrália ellen (2–1). Ezzel szemben az európai alakulat még veretlen: Szenegál, Katar és az Amerikai Egyesült Államok ellen is győztek, mindössze Ecuadorral végeztek döntetlenre.

Szombaton 17 órától Marokkó és Portugália feszül egymásnak, az afrikaiak nagy meglepetésre a nyolcaddöntőben büntetőpárbaj után búcsúztatták a spanyolokat, míg a nyugat-európaiak rendkívül magabiztosan ejtették ki Svájcot (6–1).

A negyeddöntők sorát az Anglia–Franciaország rangadó zárja, előbbi Szenegált, utóbbi Lengyelországot búcsúztatta a nyolcaddöntőben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük