Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Átadták a Mentor Díjakat

Átadták a Mentor Díjakat Sport

A MOL Románia és A Közösségért Alapítvány nyolcadik alkalommal adta át a tehetség gondozásáért járó Mentor Díjakat a bukaresti Odeon Színházban kedden megszervezett gálán. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub cselgáncs-szakosztályának vezetője, Veres László is elismerésben részesült.

A tíz díjazottat A Közösségért Alapítvány Kuratóriuma választotta ki a 2017. április–december között beérkezett 216 jelölésből. A díjazásra érdemes jelölések száma minden évben jóval meghaladja a lehetséges díjazottak számát, azonban a jelöléseket a jövőben is meg lehet ismételni. „Május 9-től kezdődően közel nyolc hónapon át folyamatosan lehet jelölni olyan tanárokat és edzőket, akik tehetséges fiatalokat fedeztek fel, és segítették őket szakmai pályafutásuk elején” – nyilatkozta András Imre, A Közösségért Alapítvány ügyvezetője.
A kitüntetett tíz tanár és edző mindegyike 8000 lej pénzjutalomban részesült, és átvette a Mentor Trófeát, Ioan Nemțoi képzőművész alkotását. Az 1996 óta edzősködő, az NMSK-nál 2000 óta tevékenykedő Veres László lapunk érdeklődésére elmondta, nagyon jó érzéssel tölti el, hogy ily módon elismerik munkáját, és külön öröm számára, hogy egykori és jelenlegi sportolói érdemesnek tartották erre a kitüntetésre. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük