Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A hosszabbításra elfogyott a KSE

A hosszabbításra elfogyott a KSE Sport

A női kosárlabda-bajnokság huszadik fordulójában szerdán a Kézdivásárhelyi SE a Bukaresti Agronomia vendégeként drámai mérkőzésen, hosszabbítás után szenvedett vereséget.

Cortez hármasa vezette fel a mérkőzést, ám a kézdivásárhelyi alakulat előbb Biszak (3–2), majd Wilson kosaraival hamar átvette a vezetést, és a KSE 12 pontosra növelte előnyét a negyed végére. A második negyedben előbb a KSE lógott meg 15 pontra, aztán a házigazdák zárkóztak fel 7 pontra (24–31), ám ekkor Kolarevic mester időt kért és innentől a KSE előnye egyre nőtt, Biszak sípszó előtti hármasával a kék-fehérek tizenhat ponttal a zsebben vonultak pihenőre.

Ám a félidőben mintha kicserélték volna a csapatokat, az Agronomia 12–0-ás sorozattal startolt és a kézdiek teljesen szétestek, az utolsó negyedre mindössze hárompontosra olvadt az előnyük. A sérülések miatt a mérkőzést ismét hét játékossal végigjátszó KSE az utolsó negyedben nem tudta megrázni magát, a lányok hibát hibára halmoztak, és a 25 pontot jegyző Panait kosarával döntetlennel ért véget a rendes játékidő. A hosszabítás öt perce már túl soknak bizonyult a fáradt kék-fehéreknek, az Agronomia végleg a maga oldalára billentette a mérleg nyelvét, megszerezve idénybeli negyedik győzelmét. Pénteken az Agronomia Alexandrián vendégszerepel, szombaton a KSE hazai pályán fogadja a Brassói Olimpia csapatát.

Női kosárlabda-bajnokság, alapszakasz, 20. forduló:

Bukaresti Agronomia – Kézdivásárhelyi SE 87–80 (10–22, 21–25, 25–12, 18–15, 13–6)

A KSE pontszerzői: Mitrovic 24 (3), Wilson 14, Hawks 13 (1), Corda 13 (1), Biszak 11 (3), Bara-Németh 5 (1), játszott még Domokos.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük