Felhívás!

Tájképek a galériában

Tájképek a galériában Kultúra

Szombaton a kézdivásárhelyi Vigadó Galériában, a Tavaszi Zöld Napok keretében megnyitották a helyi Papp Zoltán tájképgrafikai kiállítását.

Ráduly Attila egyesületi elnök köszöntője után az esemény szervezője, Kis Emese pedagógus, menedzserasszisztens vette át a szót, ismertetve Papp Zoltán eddigi életpályáját. Az 1970-ben született, jelenleg könnyűiparban dolgozó alkotó az elemi osztályok elvégzése után a Nagy Mózes-líceum rajzosztályában sajátította el a rajzolás és festészet ábécéjét, majd, bár tanulmányait szakiskolában folytatta, a rajzolás mindvégig szenvedélye maradt.

A kiállított alkotásokat méltató Vetró András szobrász, miután megjegyezte, a tárlatnak a Maradt-e még valami a ceruzában? – címet adná, így folytatta: „örvendetes, hogy vannak városunkban olyan személyek, akik helyet adnak a szárnypróbálgató alkotók kiállításainak”. Az eseményt a Bod Péter Tanítóképző diákjai: Kicsi Kincső Kriszta szavalata, illetve a Lázár Kriszta és Béres Erika által Gligor Zoltán tanár zongorakísértével előadott dalok foglalták keretbe. A májusig látogatható tárlaton kiállított grafikák egyenként 150 lejért megvásárolhatók.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.