Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindent ápolni kell!

A sepsiszentgyörgyi unitárius egyház hagyományosan februárban, a házasság világnapjához (február 12-e) kapcsolódóan szervez előadássorozatot, melynek középpontjában a párkapcsolat e megpecsételt formája áll.

Vasárnap, február 11-én 11 órakor ünnepi istentisztelettel nyitja rendezvénysorozatát az unitárius hitközösség. Hétfőn Bustya Sándor sepsiszentkirályi lelkész ad elő Ádám, hol vagy? Éva, hol vagy? Címmel, kdden Györgyilyés Izolda szentkirályi és Bíró Attila árkosi unitárius lelkészek játszani hívják a gyermeklelkű felnőtteket, szerdán Balázs Réka és Papp Adolf családterapeuták a házasságon belüli kommunikációról osztják meg tapasztalataikat. Csütörtökön Pál Tünde pasztorálpszichológus és Kovács István unitárius lelkész vezetésével remélhetően őszinte és tanulságos beszélgetés bontakozik ki a résztvevők között a házasságról, pénteken Szalay Zsuzsanna pszichológus beszél a női és férfi szerepekről. Szombaton 19 órakor levezetésként gyertyafényes vacsorára hívják a résztvevőket, vasárnap 11 órakor a záró istentisztelettel tesznek pontot a rendezvény végére.

Kézdivásárhelyen február 7–14. között zajlik a Házasság hete rendezvénysorozat a következő program szerint: szombaton 18 órától romantikus est házaspároknak az Átrium szállóban (bejelentkezés Bándi Katinkánál a 0748.211.796-os telefonon) – előadást tart Hajlák Attila István, a Boldog Özséb-plébánia segédlelkésze; vasárnap 11 órától a főtéri református templomban házasság heti istentisztelet; 11.15-től a Boldog Özséb-templomban szentségimádás a házasságokért, 12 órától szentmise a házaspárok megáldásával. További részletek a www.hazassaghete.ro honlapon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük