Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lovaskaszkadőrök akcióban

Lovaskaszkadőrök akcióban Kultúra

Augusztus 6–7-én, a Nyujtód és Ozsdola közötti mezei út mellett a helyi Erdélyi Lovaskaszkadőr Egyesület ismét megrendezi a Háromszéki lovasnapokat.

Hirdetés
Hirdetés

Az érdeklődők szombaton díjugrató-versenyt láthatnak, majd a Sasíjászok lovasíjász-előadását csodálhatják meg. A huszárbemutatót a Salvatore Egyesület elsősegély-bemutatója, majd a Székely Sasok dobcsapat előadása követi, de Aranyparipa díjat is rendeznek. A folytatásban tüzes kaszkadőrshow-val és tábortűzzel kápráztatják el a nagyérdeműt, az első nap utcabállal ér véget. Vasárnap a lovasügyességi és -gyorsasági, illetve a munkalovak versenye mellett az érdeklődők a polgármesterek csatáját, Toldi-erőpróbát, szekeres ügyességi versenyt és kaszkadőr-bemutatót láthatnak, de a főzőversenyre is nevezhetnek.

Az említettek mellett meglepetésekkel is készülnek a szervezők, továbbá hagyományos termékvásárt, a legkisebbek számára pedig gyerekfoglalkozásokat szerveznek. Az elemózsiás szatyrot nyugodtan otthon lehet hagyni, a résztvevők éhüket és szomjukat az étkező- és sörsátorban csillapíthatják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük