Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lemezbemutató és múltidézés a moziban

Lemezbemutató és múltidézés a moziban Kultúra

December 17-én, pénteken 18 órától a kézdivásárhelyi For You Klubban mutatják be a Rockkarácsony tizedik kiadását összefoglaló DVD-t, egyben a korábbi évek legjobb koncertjeit is felidézve.

Hirdetés
Hirdetés

2019-ben jubilált a helyi, erdélyi és határon túli zenekarokat megszólaltató, 2013 óta kétnaposra bővült fesztivál. A tizedik kiadás meghívottjai a paksi The Subrune, a marosvásárhelyi, Ossian-dalokat tolmácsoló Emberi dolgok, illetve a Kontrax, a szászrégeni Black Diamonds, a szlovákiai Rozsnyóból érkezett Pál Balázs Jenő gitárvirtuóz, a csíkszeredai L.S.D., a megyeszékhelyi Exit Rock, a budapesti B.N. Organ Progressive Funk, a kovásznai Background és a székelyudvarhelyi Transylvanium voltak.

Tavaly a koronavírus-járvány következtében a nyári DVD-bemutató, illetve a soron következő Rockkarácsony is elmaradt, és, bár idén sem düböröghet a keményzene a színpadon, a szervezők és a koncerteket rögzítő Hobby Team Video jóvoltából a rockzene kedvelői felidézhetik a legutóbbi kiadást, illetve a korábbi évek fesztiváljainak legjobb pillanatait. „Mozivászon-méretű kivetítőn, kitűnő hangosítással szemelgetünk az eddigi legjobb produkciókból. A belépés díjtalan, és az érvényben levő járványmegelőző rendelkezéseknek megfelelően történik”, osztották meg lapunkkal a szervezők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük