Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lagzi a szabadegyetemen

Lagzi a szabadegyetemen Kultúra

Tusványoson sok érdekességet lehetett látni, beleértve a kon­cer­teket és előadásokat is, azonban egy nem mindennapi esemény is történt: ott mondta ki a boldogító igent a magyarországi Goldfahrt József és Goldfahrtné Veres Edit csütörtökön, a csűrben megtartott lagzijukon. Az esküvőszervező cég és a vele járók Kovászna megyeiek voltak.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi Elekes Enikő, a Két Szív esküvőszervező iroda vezetője lapunknak elmondta, áprilisban kereste meg őt Goldfahrtné Veres Edit, azzal a kéréssel, hogy Tusványoson szervezze meg az ő esküvőjüket. Azért választották Tusványost, mert évek óta rendszeres látogatója a szabadegyetemnek, és ott ismerkedett meg a férjével.

Mint az esküvőszervező megjegyezte, nem volt könnyű tető aláhozni a rendezvényt, hiszen a szabadegyetem alatt nem igazán engedik más rendezvények megtartását, de végül a csűrben sikerült megszervezni a lakodalmat, ami pillanatok alatt a kamerák kereszttüzébe került, hiszen a nem mindennapi időzítés miatt a magyar és román hírtévék is felfigyeltek a násznépre, akárcsak a szabadegyetem résztvevői.

A pár lagzijának szebbé tételéhez hozzájárult a tortával a kézdivásárhelyi Süti Éden, az ennivalóval a céhes városi Székely Vendéglő, a zabolai Datki Szilárd és Gyöngyike fényképészek, valamint a kézdivásárhelyi Mystique Fleur virágüzlet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások