Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Feltöltődni és felkészülni

Feltöltődni és felkészülni Kultúra

Pedagógusok és csoportvezetők számára negyedszer szervez drámatábort a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely és a Művészeti és Népiskola. Az eseményre augusztus 27–31. között kerül sor a zabolai Csipkésben.

A Prezsmer Boglárka drámapedagógus, valamint az Osonó két tagja – Fazakas Misi és Mucha Oszkár – által vezetett foglalkozások nagy hangsúlyt fektetnek a csapatépítésre, drámajátékokra, beszédkészség-fejlesztő feladatokra azzal a céllal, hogy a gyakorlatokat felhasználják a tanítási módszerükben, osztályfőnöki tevékenységükben vagy jövőbeli rendezői munkájukban.

A műhelyfoglalkozások mellett a tábor minden reggel a lelki-szellemi bemelegítőként szolgáló napindítóval indul, este pedig beszélgetésekre kerül sor, így a résztvevők egymástól értesülhetnek a saját munkaterületükön felmerülő sajátos gondokról. A tábor célja egy olyan helyzet megteremtése, amely által a pedagógusok feltöltődhetnek, és felkészülhetnek az új tanévre.

A részvételi díj 285 lej, amely tartalmazza a foglalkozásokat, a szállást, napi háromszori étkezést. A helyek száma korlátozott. Jelentkezni augusztus 13-ig lehet az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen vagy a 0740 578 725-ös telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük