Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Falunapnak vélték

Falunapnak vélték Kultúra

A tavalyi feljelentésből származó kellemetlenség nem szegte kedvét az Ifjúsági Klub Újfaluért (IKÚ) fiatal csapattagjainak, mert idén negyedik alkalommal is megszervezték a Sátortábort a mikóújfalusi sportpályán. A hétvégén zajló kétnapos rendezvény visszaállt a régi kerékvágásba, ám sokkalta sikeresebb a táborlakók körében, egyre többen vesznek részt.

A megszokottnál nagyobb érdeklődés övezte az idei Sátortábort, tömegével érkeztek a szórakozni vágyók, volt olyan, aki azt hitte, hogy falunapok vannak. A kedvező időjárás és a gondosan megválogatott programok elérték varázshatásukat, hiszen az elmúlt évekhez képest duplázódott a résztvevők száma.

A megnyitón Demeter Ferenc helyi polgármester, Kelemen Szilárd-Péter HÁRIT-elnök és Olteán Csongor MIÉRT-elnök köszöntötték a fiatalokat. A versenyekre tizenkét csapat nevezett be, akik többségében Háromszékről, Négyfaluból és az anyaországi Ballószögről érkeztek a megméretkezésekre. Napközben különböző játékok, vetélkedők, míg az esti órákban a tábortűz körüli beszélgetések és az élőzenés koncertek voltak hangulatteremtők – részletezi Demeter Norbert az IKÚ elnöke. A rendezvényt a megyei, a helyi tanács és magánszemélyek is támogatták.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük