Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csókszereda a Vigadóban

Csókszereda a Vigadóban Kultúra

November 21-én, csütörtökön 17 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó dísztermében mutatják be Iochom Zsolt Csókszereda című első verseskötetét.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi születésű, Csíkszeredában élő szerző a kötet előszavában tett vallomása szerint 18 évesen kezdett verset írni, kezdetben kézzel, füzetbe, majd közösségi oldalakon közölve azokat, ígéretet téve magának, hogy harmincéves korára kötet formájában tárja az olvasók elé. És ígéretének eleget tett, ugyanis a keddi, csíkszeredai bemutató után csütörtökön Dimény-Haszmann Árpád költő, lapunk vezető szerkesztője, az elsőkötetes szerző beszélgetőtársa mutatja be az elmúlt tíz év terméséből válogatott, 120 változatos témájú verset tartalmazó, saját fotókkal illusztrált kötetet.

A Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete szervezésében és a Vigadó Művelődési Ház társszervezésében sorra kerülő eseményen a Kelemen Kata tanítónő által vezetett Szeretetiskola tanulói néptáncot adnak elő, Kelemen Zsanett diák pedig Weöres Sándor A két nem c. versét szavalja el. A könyv a helyszínen megvásárolható, a szerző dedikál.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük