Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Barabbás Kovásznán

Barabbás Kovásznán Kultúra

Ma 19 órakor a kovásznai művelődési központban mutatja be legújabb előadását a helyi Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad. Karinthy Frigyes Barabbás című novelláját viszik színre.

Molnár János tanár, a diákszínpad vezetője, az előadás rendezője elmondta, azért választottak ismét egy Karinthy-darabot – előzőleg a Cirkuszt adták elő, amivel első helyezést értek el a Partiumi Diákszínjátszó Fesztiválon –, mert a Sárospatakon megtartott tábori munkájuk során, más színjátszó csoportokkal közösen egy előadás erejéig bemutatták a Barabbást, ami egyaránt elnyerte a közönség, valamint a színikör tetszését. A próbákat novemberben kezdték, a bemutató előadás ma lesz, és a közeljövőben több helyszínen is fellépnek vele, többek között már Nagyenyedre is kaptak meghívást a darabbal.

Hirdetés
Hirdetés

A Barabbás című előadásban Szabó Kamilla, Gábor Botond Norbert, Molnár Gergely, Csősz Csongor, Szabó Alpár, Földes Karola, Moldovai Dóra, Kiss Balázs, Szász Mihály, Molnár Júlia Anna, Szigyártó Anita, Papp Előd, Horváth-Sinka Csaba, Harai Júlia és Török Erna játszik. A zenéről Deák Zsolt gondoskodik, rendező: Molnár János.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük