Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Veszélyben a kisbaba

A háromszéki L.A.B. Életmentő Kupakok Egyesület tagjai október közepéig 8400 eurós támogatást gyűjtöttek a sepsiszentgyörgyi Pakucs házaspárnak. Szűk egy hét alatt még legalább 1600 eurót kellene gyűjteni, egy németországi műtéthez van szükség a pénzre.

Hirdetés
Hirdetés

A fiatalok kisbabát várnak, a szülésre hamarosan sor kerülhet. Örömüket beárnyékolja viszont az, hogy több szakorvosi vizsgálat is megállapította, a kisbaba szíve életveszélyes rendellenességgel fejlődött. Az életben maradáshoz három németországi műtétre lesz szükség, az elsőt a szülés után azonnal végre kell hajtani, a másodikra a csecsemő 3 hónapos korában kerülhet sor, majd 5 éves korában újabb műtétre lesz szükség. Az egészségbiztosítási pénztár csak a költségeknek egy részét fedezi, voltaképpen a három szívműtétet.

A különleges körülmények között, szívsebészorvosi készenlétben történő szülésre azonban nem vonatkozik a költségmegtérítés. Szakértői számolás szerint a három szívműtét költségeit leszámítva, összesen legalább 10 ezer euróra lesz szüksége a Pakucs házaspárnak. Az idő sürget, az asszisztált szülésre és azonnali szívműtétre hamarosan sor kerül, a tervek szerint október 24-én!

A fiatal házaspár szívből köszöni az eddigi adományokat, továbbra is számít a jóakaratú emberek segítségére! Bármilyen kis adomány nagy-nagy segítség, hogy a Pakucs házaspár kisfiának életesélyt nyújtson.

A L.A.B. Életmentő Kupakok Egyesület – amely már sok rászorulónak szervezett gyűjtést – a Facebook-os felhívásaiban közzétette azokat a bankszámlaszámokat, ahová készpénzben is lehet utalni. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük