Felhívás!

Védőálarc-adomány a kórháznak

Védőálarc-adomány a kórháznak Kovászna megye

Az Autoliv Románia védőmaszkokat adományozott a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórház orvosi személyzetének. Azt mondják: ez is része tevékenységüknek, hiszen az autókba is biztonsági felszereléseket gyártanak.

Az Autoliv nemrég jelentette be, hogy Romániában megkezdte a védőszemüvegek gyártását saját alkalmazottjai, illetve több európai szervezet számára. Az átlátszó védőmaszkokból juttattak minden olyan város kórházának, ahol saját gyáruk működik, így 800 darabot vittek a Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházba is.

András-Nagy Róbert kórházmenedzser „rendkívül hasznosnak” nevezte az adományt, amelyet elosztottak a kórház osztályai között. A vállalat maszkokat adományozott a lugosi és brassói kórházaknak is. Az Autoliv világelső az autóbiztonsági rendszerek gyártása területén, légzsákokat, biztonsági öveket, kormánykerekeket készít. Huszonhét országban több mint 65 ezer alkalmazottat foglalkoztat, Romániában 1997 óta van jelen, körülbelül tízezer embernek ad munkát, ebből mintegy 1600-nak Sepsiszentgyörgyön.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.