Felhívás!

Új sterilizálót szereltek

Új sterilizálót szereltek Kovászna megye

Egy tavaly megnyert pályázat részeként – amit Wilhelm Wegener, a New Fashion és Zarah Moden készruhagyárak főtulajdonosa egészített ki – új sterilizálóval gazdagodott a kézdivásárhelyi kórház. A korszerű, számítógépvezérelt készüléket az intézmény alagsorában szerelték fel, és a tegnap adták használatba.

A berendezés képes számon tartani, hogy melyik nap mi volt sterilizálva benne, így nyomon követhető a folyamat. Tegnap a szerelőcsoport tagjai tartottak eligazítást a kórház szakszemélyzetének, elmagyarázva, hogy miként kell használni a berendezést. Dr. Kelemen András kórházmenedzser szerint az új készülékre égető szükségük volt, mert a régi felszerelésnek nagy volt az energiaigénye, emellett folyamatosan meghibásodott. Mindezek mellett a régi berendezés lokációja sem felelt meg az előírásoknak, ugyanis megvan az elhasznált és a sterilizált műszerek „útja”, azaz be kell tartani egy körforgást. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2017. május 12., 8:43
  ÉRTÉKELÉS: 17

  nagyon jo hir!
  lassan minden jo es draga kutyu megles, amire egy korhaznak szuksege van, ilyen vagy olyan forrasbol.
  az egeto problema, hogy lassan nem lesz doktor, akinek sterilizalni kellene az eszkozeit: a sebeszet, koszonhetoen a kedves osztalyvezetojenek, lassan de biztosan egy kotozonek nevezheto legnagyobb joindulattal is.
  a belgyogyaszat pedig….
  ami pedig a nemet tokeju nadraggyar joszivuseget illeti: az a penz amit visszacsurgat az legfennebb a toredeke annak, amit a felsoharomszeki nok verejtekevel zsebre vag. valoszinuleg jol esik konnyiteni a lelkiismereten a kapitalistanak.