Felhívás!

Új bevásárlóközpont létesül

Új bevásárlóközpont létesül Kovászna megye

A barótiak minden bizonnyal emlékeznek még arra, hogy néhány évvel ezelőtt milyen nehezen született meg a döntés arra vonatkozóan, hogy a városban új bevásárlóközpont létesüljön. A lakók ehhez még aláírásgyűjtéssel is hozzá kellett járuljanak.

Most arról értesültünk, hogy a Profi üzlet után egy másik kiskereskedelmi üzletlánc is megvetné a lábát a városban. A német tulajdonú Penny Marketről van szó, amelyik a város alsó felében, a Kossuth utcában, az Új utcával szembeni üres telket szemelte ki az új bevásárlóközpontja számára. A hírt László Sándor, Barót főépítésze is megerősítette, aki elmondta, az üzletlánc képviselői egyelőre a terület beépítéséhez szükséges engedélyeket intézik, hogy ténylegesen mikor fognának neki az építkezésnek, az csak tőlük függ.

A Penny üzletlánc márciusban jelentette be 257. romániai üzletének megnyitását Jászvásárban, annak vásárlói felülete 850 négyzetméter, naponta fél 8 és 21 óra (vasárnap este 7 óra) között tart nyitva. Összehasonlításképp: a baróti Profi üzlet vásárlói felülete 396 négyzetméter, az hat évvel ezelőtt, 2014. július 30-án nyílt meg.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. május 29., 7:52
  ÉRTÉKELÉS: 20

  Hisszuk ha lassuk !
  Baroton barmi megtortenhet,innen eluldoznek mindenkit, egy meg nem adott engedely es mar el is huz innen a befekteto! Nehogy letorje a Simon,Abraham,Nyiko,Deak,Bartha klan, stb.. uzleteit ! Ugy-e,ugy-e?

 • User
  Dátum: 2020. május 29., 11:48
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Bartha, Nyiko, Deák S a többiek helyi vállalkozók. Ez mond valamit? Dehogy mond. Miért fejlődik Udvarhely? Mert tovább látnak az orruknal és a helyitol vásárolnak. A múltiból nekünk semmi javunk nem származik. Nem adóz ide, kiviszi a baróti ember pénzét. De hajrá! Jöjjön!

 • User
  Dátum: 2020. május 29., 14:21
  ÉRTÉKELÉS: 11

  A taktika a következő a multiknál.1. Alámennwk az árakkal,a helyiek nem tudnak versenyképesek maradni bezárnak ,majd a multi felviszi az árakat annyival amennyivel nem szégyelli/de ez nem szokása/.

  • User
   Dátum: 2020. május 29., 17:40
   ÉRTÉKELÉS: 9

   A helyiek is versenykepesek tudnanak maradni,hogyha olyan fizetest biztositananak a munkasnak,hogy abbol valogatni is tudjon,hogy hol vasarol.Minimberbol csak a legolcsobbat lehet *valasztani*.Sajnos.

 • User
  Dátum: 2020. május 29., 18:15
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Nagyon helyes, rengeteg akció van amit a kis helyinél elfelejthetsz… ha össze van csomagolva két termék ő azt is ketté bontja, és ott húzzák le az embert ahol tudják. Engedtessék már meg az embernek hogy ott költse el a pénzét ahol akarja… szívesebben megyek be egy modern, választékos boltba mint egy lepukkant kicsi helyibe… és ha valakit érdekel a környezetemből oly kevesen vásárolnak már Baróton be, inkább el mennek a nagyobb városokba….

  • User
   Dátum: 2020. május 30., 19:02
   ÉRTÉKELÉS: -5

   Mit számit milyen nyelven beszél a személyzet ha sokkal olcsoban megvehetek mindent.Na meg minden ország beszéli a sajàt nyelvét.Meg kell tanulni romànul mert Romaniàban élünk.

 • User
  Dátum: 2020. május 30., 19:34
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Ne épüljön semmi, inkább éhen halunk,vagy a helyi kis – de magyar!- boltból dupla áron vesszük meg az árút, nehogy egy román ember megrontsa a mi csűrdöngölős gatyánkat.

 • User
  Dátum: 2020. június 1., 16:09
  ÉRTÉKELÉS: 6

  Na persze,majd a helyiektol vasarolunk dupla aron,mert magyarkodunk!Istenem,ejsze nem fogjatok megszabni hogy hol illik vasarolni es hol nem,csak azert mert esetleg az eladok romanok vagy romak vagy sri-lankaiak…A bosz szekelyseg pont olyan veszelyes mint Vadim elmeletei.