Továbbra is elkel a segítség

Továbbra is elkel a segítség Kovászna megye

Ezelőtt négy hónappal, december második felében írtunk a 47 éves, szklerózis multiplexben szenvedő és ágyhoz kötött baróti Péter Irmáról, akit férje, László gondoz a lehető leglelkiismeretesebben. A házaspár életének anyagi vonatkozásában azóta némi javulás állt be, a lapunkban megjelent felhívásnak is köszönhetően többen segítettek pénzzel nehéz anyagi helyzetükön.
Az akkor még munkanélküli férj mostanra hivatalosan is gondozója lett feleségének, a pelenkák beszerzésében a Motivation Alapítvány segít a kommandói Némethi Gyula révén, az egészségügyi biztosítóháztól tolószéket kaptak. Ettől függetlenül anyagi, pénzbeli segítségre még mindig szükségük van.
László magyarázza, hogy havi 500 lejnél is többe kerülnek a szükséges gyógyszerek, csak erre az egy kiadásra épp hogy elég felesége betegnyugdíja. Többféle Aloe Vera terméket is vásároltak az elmúlt hónapokban, hiszen ezek is javítottak a beteg állapotán, közérzetén, de most, hogy a számláikra segítségképp érkezett pénz elfogyott, már nem engedhetik meg maguknak ezt a „luxust”.
– Nagyon jól fogna továbbra is a segítség, hogy a legszükségesebbeket biztosítani tudjam Irmának, hiszen azoknak köszönhetően egészségi állapota is javult valamelyest az elmúlt hónapokban – nyomatékosította a férj.
Kapcsolat: 0747.032.997, számlaszámaik (az OTP banknál): Péter Irma RO42 OTPV 3000 0027 9967 HU01, illetve RO38 OTPV 3000 0027 9967 RO01. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.