Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Rajzpályázattal és nyílt napokkal népszerűsíti tevékenységét a Közművek Rt.

Rajzpályázattal és nyílt napokkal népszerűsíti tevékenységét a Közművek Rt. Kovászna megye

A Kovászna megyei Közművek Rt. regionális víz- és csatornaszolgáltató március 27–30. között nyílt napokat tart a háromszéki 5–12. osztályos diákoknak, akik ez alkalomból megismerkedhetnek a víztisztító állomás működésével és a vízkezelés folyamatával. Ezenkívül egy 1000 lejes főnyereményű rajzpályázatot is meghirdettek a legkisebbeknek.

Az eseményt a víz világnapja alkalmából szervezik, amelyet minden évben március 22-én ünnepelnek. A nyílt napokon való részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni a secretariat@apacov.ro címen lehet, a határidő március 10. 

Ugyancsak a víz világnapjához kapcsolódóan rajzpályázatot írtak ki az elemi oktatásban résztvevő osztályok számára „Mit NE dobjunk a vécébe” címmel. A legsikeresebb alkotásokat díjazzák, az első helyezett 1000, a második 700, a harmadik 500 lej jutalomban részesül. A pályázati kiírás lényege, hogy tudatosítsák a gyerekekben is, illetve a legkisebbek bevonásával a családokban, hogy a vécécsésze nem kuka, nem szabad hulladékot beledobálni, ami elég gyakran okoz meghibásodást, dugulást a vezetékekben.

Hirdetés
Hirdetés

A rajzokat ugyancsak a secretariat@apacov.ro e-mail-címre kell elküldeniük március 20-én délig, az osztály és az iskola nevével és telefonszámával együtt. Mivel a pályázat osztályoknak szól, osztályonként maximum egy rajzot lehet beküldeni. Az alkotásokat A2-es formátumban kell elkészíteni – áll a versenykiírásban.

A szervezők kikötötték, hogy az erőszakos, obszcén, bármi módon sértő vagy bántó tartalmú alkotásokat, vagy nem saját, esetleg reklámot tartalmazó műveket nem fogadnak el. Eredményt március 31-én hirdetnek, a díjazást április 7-én tartják. A pályázat iránt érdeklődő osztályok tanárai a fenti e-mail-címen, vagy a 0746 259 920-as telefonszámon kérhetnek bővebb tájékoztatást.

Fotó: Sepsiszentgyörgyi Ifjúsági Iroda/Facebook

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások