Felhívás!

Nem lesz petíció

Nem lesz petíció Kovászna megye

Tesszük, amit a városházának kellett volna megtenni: tájékoztatjuk a lakosságot arról, hogy pontosan mit tervezett a Honvéd-kút környékére az önkormányzat – fogalmazott Toró Attila, aki kedden a szentgyörgyi városháza előtt kihelyezett asztalnál önkéntesekkel együtt a családi kalandpark létesítésére vonatkozó tanácshatározat teljes dokumentációjával felszerelkezve várta az érdeklődőket.

Sokakat a kíváncsiság vezérelt oda, mert tényleg nem ismerték részleteiben a terveket, és voltak, akik már azzal a szándékkal keresték fel a helyszínt, hogy ott helyben aláírják a tiltakozó petíciót a Honvéd-kút környéki erdők, fás legelők háborítatlansága érdekében. Petíció végül nem született, mert a szervező nem látta jónak a hosszas jogi procedúrába belevonni a magánszemélyeket, de ő maga felvállalja, hogy a törvényes határidőn belül, azaz a tanácshatározat meghozatala utáni 30 nap letelte előtt óvást iktat a polgármesteri hivatalban – mondta lapunknak Toró Attila.

Hogy ő félretájékoztat – a város vezetősége szerint nem konkrét tervekről van szó, csak elképzelésekről – vagy tájékoztat, mindenki eldöntheti, aki ma és holnap 11 és 17 óra között felkeresi a környezetvédőket.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások