Felhívás!

Mulatni Kuvaszóban

Mulatni Kuvaszóban Kovászna megye

Szombaton, május 6-án 12 órától kezdődik Erdővidék idei első szabadtéri szórakoztató rendezvénye, a Bardoc Községi Napok, melynek helyszíne idén is az Erdőfülétől öt kilométerre, északra, a Kormos-patak völgyében található Kuvaszó turisztikai övezet.

Térzenével és fúvószenével nyitnak, délután fél háromkor Balázsi Dénes polgármester mond üdvözlőbeszédet. Ezt követően a néptánc kerül előtérbe: három néptánccsoport – a bardoci, az erdőfülei és az olaszteleki – szórakoztatja a nagyérdeműt, majd rövid műsorral jelentkeznek a kö­zép­ajtai mazsorettek is. 19 órától a székelyudvarhelyi Syntia lép fel, 20 órától a Bagossy Brothers Company koncertezik, majd 22 órától a szlovák–svéd ABBA Tribute Band zenéjére lehet bulizni. 23.30-tól sincs vége a táncnak, szabadtéri diszkó következik Fecával.
Vasárnap 10 órától minifoci-bajnokságot és motorosversenyt rendeznek, a legkisebbeket játszóház, kézműves foglalkozások várják. Délután a baróti Syncron tánccsoportot és a bardoci Kolumbán Sanyikát láthatja és hallhatja a közönség. Este újabb koncertek következnek: 18.15-től a székelyudvarhelyi Abodi Nagy Blanka, 19-től a Black Velvet zenekar, 20.30-tól pedig a magyarországi V-TECH lép fel. A községi napok 22 órakor tűzijátékkal zárulnak.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.