Felhívás!

Minden hónapban nyitva lesz egy óvoda

Véget ért a tanév, sok szülőnek azonban gondot okoz, hogy mi legyen a gyerekkel a hosszú nyári vakáció ideje alatt. Az állami intézmények sem zárnak be teljesen, minden hónapban másik óvoda fogadja a gyerekeket. Emellett magánóvodák is működnek.

Nem zárnak be teljesen az óvodák és a napközik a nyári vakáció idejére – tájékoztat a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség. A nyitvatartás hónapról hónapra változik, mindig más intézményben fogadják a kicsiket, vegyes csoportokban.

Sepsiszentgyörgyön júniusban minden óvoda nyitva tart, júliusban a Gulliver-, a Hófehérke-, a Napsugár-, a Csipike- és a Pinocchio-napközik, valamint az Árvácska-, a Benedek Elek-, a Kőrösi Csoma Sándor-óvodák lesznek nyitva. Júliusban a Kőrösi- és a Csipike-óvodákon kívül mindegyik várja a gyermekeket teljes programmal. Augusztusban a Csipikében, a Kőrösi Csoma Sándorban és az Árvácskában fogadják a gyermekeket. Sepsiszentgyörgyön az állami óvodák mellett két magán napközi otthon, a Kincseskert és a Micimackó várja a kicsiket.

Kézdivásárhelyen mind a négy napközi otthon nyitva lesz júniusban és júliusban, augusztusban pedig a Csipkerózsika-óvoda, augusztus 20-tól a Vackor Napközi Otthon is fogadja a gyerekeket.
Baróton a Cimbora Óvoda júniusban egész hónapban, júliusban pedig 1–8. között tart nyitva, augusztusban pedig a második héttől fogadnak gyerekeket. Kovásznán az 1-es számú napközi működik júniusban és júliusban, az intézmény augusztusban bezár, míg a 2-es számú óvoda programja csak júliusban szünetel. Bodzafordulón júliusban lesz teljes leállás, a másik két nyári hónapban csak a napközi működik. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.